VoorwaardenBestellingen worden verzonden met PostNL.

De prijzen van koormuziek zijn gebaseerd op een minimale afname van20 exemplaren. Voor kleinere aantallen worden extra handlingkosten berekend. Onder een orderbedrag van 8,50 Eu (ex verzendkosten) rekenen we daarom 4,50 EU aan administratiekosten.

 

Zichtexemplaren kunt u downloaden van de site. Wilt u toch graag een zichtexemplaar per post ontvangen, stuur dan een mail of bel; Zichtexemplaren zijn gratis, wel vragen we dan een bijdrage in de verzend en administratiekosten van € 3,00

BESTELLINGEN VAN BLADMUZIEK: Voor elk koorlid 1 exemplaar bestellen. De prijzen van koormuziek zijn gebaseerd op minimale afname van 20 exemplaren. Bestelt u minder dan 20 exemplaren, geef dan aan bij opmerkingen waarom u minder bestelt.

 

 

De berekende verzendkosten gelden voor Nederland, voor buitenlandse bestellingen gelden andere tarieven. De verzendkosten op de orderbon(die u via de mail ontvangt) kunnen iets afwijken van de verzendkosten op de factuur. Dat heeft te maken met het definitieve gewicht van uw bestelling.

De orderbon is geen factuur; wij zenden u bij uw bestelling een factuur. U wordt verzocht om deze binnen 14 dagen te betalen via bankovermaking of Paypall (creditcard of Paypalaccount) (ons account: info@promusic.nl)