VoorwaardenDe orderbon die u ontvangt via de mail is geen factuur; u ontvangt deze bij uw muziek of cd. U wordt verzocht om deze binnen 14 dagen te betalen via bankovermaking of Paypall (creditcard of Paypalaccount) (ons account: info@promusic.nl)

BESTELLINGEN VAN BLADMUZIEK (VOOR KOOR): Voor elk koorlid bent u verplicht 1 exemplaar te bestellen. De prijzen van koormuziek zijn gebaseerd op een minimale afname van 20 exemplaren. Voor kleinere aantallen worden extra handlingkosten berekend. Onder een orderbedrag van 8,50 Eu (ex verzendkosten) rekenen we daarom 4,50 EU aan administratiekosten (niet voor nabestellingen als u dat duidelijk aangeeft).

 

VERZENDKOSTEN: Zijn afhankelijk van het gewicht en formaat van uw pakket. We hanteren de PostNL-tarieven + een kleine toeslag voor verpakkingsmateriaal. De verzendkosten op de orderbon kunnen iets afwijken van de verzendkosten op de factuur. Dat heeft te maken met het definitieve gewicht van uw bestelling.

 

Zichtexemplaren kunt u downloaden van de site. Wilt u toch graag een zichtexemplaar per post ontvangen, geef dat dan aan bij uw bestelling bij opmerkingen; Zichtexemplaren zijn gratis, wel vragen we een bijdrage in de verzend en administratiekosten van € 3,00