VoorwaardenBESTELLINGEN VAN BLADMUZIEK VOOR KOOR: Voor elk koorlid 1 exemplaar bestellen. De prijzen van koormuziek zijn gebaseerd op een minimale afname van 20 exemplaren. Voor kleinere aantallen worden extra handlingkosten berekend. Onder een orderbedrag van 8,50 Eu (ex verzendkosten) rekenen we daarom 4,50 EU aan administratiekosten(niet voor nabestellingen als u dat duidelijk aangeeft).

 

VERZENDKOSTEN: Zijn afhankelijk van het gewicht en formaat van uw pakket. We hanteren de PostNL-tarieven + een kleine toeslag voor verpakkingsmateriaal. Dit bedrag staat niet op het orderformulier en in het winkelmandje.

Zichtexemplaren kunt u downloaden van de site. Wilt u toch graag een zichtexemplaar per post ontvangen, stuur dan een mail of bel; Zichtexemplaren zijn gratis, wel vragen we dan een bijdrage in de verzend en administratiekosten van € 3,00

 

De orderbon is geen factuur; wij zenden u bij uw bestelling een factuur. U wordt verzocht om deze binnen 14 dagen te betalen via bankovermaking of Paypall (creditcard of Paypalaccount) (ons account: info@promusic.nl)